Nyårsgrillning i stallet

Nyss hemkommen efter att ha varit i stallet i 4,5 timmar, fryser lagom mycket haha.. En väldigt trevlig dag med underbara människor, jag är så otroligt glad att jag har kommit till detta stall och med det underbara paret som äger stallet, ni är fantastiska Marita!
 
Mycket korv blev det, och mycket borstande på Assa idag. Sen fick jag rida Sending en sväng i paddocken, hon är fortfarande en av de trevligaste ridhästarna jag suttit på, sån spänst i stegen och ett perfekt framåtdriv har hon! Finaste Sending!
Pållarna får stå inne idag pga raketerna, hoppas det inte smäller allt för mycket usch..Jag tycker att man borde ha tillstånd för att smälla raketer, tänk så många olyckor som händer årligen för att folk är vårdslösa! Och alla dessa stackars djur som blir så rädda:(
 
Nu ska jag snart express-duscha sen bär det av till mor där vi ska fira nyår! Gott nytt år alla läsare!
 
 
 

Bella gästbloggar

nyhrduujköjbvgdtjk,  nkj,.öl8u65rgjmk
jhvbjgrtfgwfgbhjhgcvcswasjb n mmll.-MFDGÖLDFHGLSSÄFG-Ö CVV  44666666666
 

Vikthysteri

Nu när julen är över så har jag bestämt mig för att ta tag i min viktnedgång igen, gick ju upp 44kilo med Bella och har gått ner 39, men har haft en paus under sommaren och hösten för att inte stressa kroppen för snabbt. 
Nu ska jag dock ner 10 kilo till innan jag är nöjd och denna resa startade igår! 
 
Till kvällsmat idag gör jag en soppa som jag kom på förra gången jag skulle gå ner, den är både nyttig och supergod! 
 
Då jag inte har samma tid som förra gången när jag tränade på gym 3 ggr om dagen så får jag ligga på i stallet istället:) kosten är ju det viktigaste så fokuserar på det framöver. 
 
För övrigt så var bästa hovslagaren i stallet idag och verkade Assa, hon sliter ojämnt på framhovarna och detta leriga väder ställer till det med lerpackningar. 
Fick beröm för hur fint Assa musklat på sig på kort tid, kul att höra! 


 
 

RSS 2.0