Härlig ridtur

Idag red jag ut med Malin på Komma i det helt underbara vädret! Härlig tjej! Vi red längs banvallen och jag fokuserade på tölten, kommer ha en fruktansvärd träningsvärk imorgon då jag fick hålla om Assa hela tiden, hon behöver ju sätta mer muskler så hon kan bära sig själv lättare, även om hon har en bra bärighet redan så krävs det lite mer för att jag ska slippa sitta och hålla om henne hela tiden. Oavsett så gjorde hon som vanligt sitt bästa och skötte sig exemplariskt!
 
Nu har det gått en vecka sedan hon verkads och det vart stor skillnad på henne, hon var inte lika försiktig med vart hon satte fötterna och hon tog för sig mer i stegen och ömmade inte på något underlag - skönt!
 
På vägen hem så hittade vi en liten stig med en lång uppförsbacke så där satte jag fart och tog vår första galopp ihop, superhärligt! Jag manade på henne och hon sprang för glatta livet och blev så taggad utav det, Men hon slappnade snabbt av efter backen och tog det lugnt igen, duktiga pållan!
 
En annan sak som blivit bättre är när jag släpper ut Assa i hagen, i början så var hon så stressad och ville iväg så fort som möjligt om dom andra hästarna inte var i närheten men nu kan jag släppa henne och stå och klappa om henne en bra stund, och jag går ifrån innan hon gör det. Mysigt!
 
Kan inte förstå att det är så fint väder i december! Det var varmt i solen och blåste knappt något, såå skönt! Vet att snön kommer komma snart så får väl passa på att njuta tills dess.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0