Tråkväder&förkylning

Förra veckan vart Bella dunderförkyld och kort därefter kom min förkylning som ett brev på posten, igen suck. Jäkla dagisbaciller till att invadera oss hela tiden!
 
Hovslagaren var och verkade pållan förra helgen och var inte helt nöjd med hur hovarna såg ut så det får bli att sätta på henne skor fram om några veckor. Jag har gärna hästar barfota så långt det går men jag känner att Assa kommer gå mycket bättre om hon får skor fram då det är hårt i marken nu.
 
Ridningen har gått jättebra senaste gångerna, tölten kommer fram mer och mer och nu när jag ställer lite småkrav på henne så testar hon tillbaka haha, typiskt ston. Men hon är genomsnäll och så go att hålla på med!
Efter att Bella hade fått "rida" lite i söndags så hoppade Robin upp och även han som är nybörjare fick henne i tölt.
 
Nu har jag inte ridit på flera dagar pga min förkylning, men idag ska jag upp till stallet och om vädret tillåter så rider jag ut med en annan tjej i stallet, får även bli lite fokus på tölten så vi slipper komma sist i glöggtölten på fredag haha! Assa har ju en fin trav men ack så skumpig, går nog inte jättebra att trava med ett glas glögg i handen;)
 
Imorgon och på fredag blir det ingen skola för då har jag anmält mig till en annan utbildning, "Första hjälpare inom psykisk hälsa/ohälsa med fokus på unga", ska bli jättespännande. Har hört lite olika åsikter om utbildningen men förhoppningsvis får man ut något bra av den iallafall!
Bella klappar Assa i hagen <3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0