Design och random tankar

Det här med att få till en bra design är lättare sagt än gjort alltså, om man nu inte är värsta "bloggdesignnörden" haha.. 
Jag har så svårt för att bestämma mig för hur bloggen ska se ut, varje dag så fylls det på med läsare så jag vill ju att bloggen ska vara fin och tillfredställande när man läser, det ska inte vara rörigt eller tråkigt.
 
Nu är jag iallafall nöjd för stunden, har pillat med designen i några dagar så nu får den se ut så ett tag!
Och till er från min Facebook som läser bloggen, snälla skriv kommentarer här inne istället för på facebook för många gånger kommenterar folk på facebook istället och då har jag redan glömt ämnet jag skrivit om på bloggen haha..
 
Vad vill folk läsa om? Vad är det som gör att folk läser en speciell blogg dagligen? Jag har runt 100 läsare varje dag och har inte en aning om vem dom flesta är eller varför dom läser, men jag är glad att ni gör det!
Så om ni kommer på ett ämne ni vill läsa mer om - skriv en kommentar!:)
 
Nu när skolan drar igång igen så tänkte jag börja skriva mer om vad jag lär mig under föreläsningarna, vad vi arbetar med osv. Neuropsykiatri berör ju oss alla, så det kan kanske vara intressant för er att läsa om också.
 
 
 
mamma
2014-01-04 @ 20:42:32

Oj vad vi ska kommentera :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0