Don't bother

Igår kväll var jag hemma hos min bästa Lovisa och snackade skit o drack öl, saknar tiden där vi umgicks nästan dagligen, min fina Lovis!
 
Imorse var det dock inte lika roligt att vakna, sprängande huvudvärk (lyckas alltid bli bakfull oavsett hur mycket jag dricker), mår fortfarande pyton. Vilket gör att idag är en sån dag då jag inte känner för någonting, jag har ingen motivation till något.
Har ångest för att jag måste komplettera två arbeten till skolan, är inte mycket att komplettera men det ska ändå göras suck..Guuud vad jag känner mig bitter idag! Det är fel på allt just nu känns det som, men man måste väl ha sådana dagar för att uppskatta de som är bra! Tror mest att de har att göra med att jag är bakfull och har huvudvärk som vägrar släppa, nya tag imorgon!
 
Lyckades iafl åka till stallet imorse med min vän Emelie vilket var mycket trevligt! Jag ville se hur Assa rörde sig så Emelie fick sitta på Assa när vi gick ut en runda, Assa vart så pigg att hon skenade iväg haha men Emelie är så lugn av sig så det gick bra! Blåste och vart kallt som in i bomben usch!
 
Imorgon kommer äntligen Bella igen, tur att tiden går så snabbt! Saknar henne varje sekund hon inte är här!
 
Lite bilder från olika dagar;
 
mamma
2014-01-19 @ 16:07:28

Bättre att inte dricka då :)

Anna Ohlsson bp13
2014-01-19 @ 18:28:06

Hmm Som man bäddas får ligga, som man sår får man skörda..... inget man vill höra dagen efter! Hoppas du piggnar till och kommer med rosiga kinder på måndag!!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0