Into the woods

Lång dag idag med. Gav hästarna mat imorse, sen åkte vi till byggmax och köpte fler saker till vindskyddet, åkte till andra stallet och skruvade lite sen till ridskolan och höll 2 lektioner. Hoppning stod på schemat och de fick rida en lydningsbana  där jag la in både lösgörande övningar och mycket fokus på planering av ridvägar.
 
Både elever och hästarna var jätte duktiga idag och vi lyckades även få Dufva till att hoppa, något som inte har fungerat tidigare, tror denna övningen var bra för henne. Kul med framsteg! Mindre kul att ryttaren åkte av under passet, dock utan skador tack och lov!
Slog på min stegräknare under ridlektionerna och enligt den gick jag ca 5200 steg bara under lektionerna, inte konstigt jag får ont i fötterna haha..
 
Efter ridskolan var det tillbaka till bygget, där spenderade vi flera timmar innan vi åkte hem. När vi kom dit imorse så hade allt blåst omkull för stormen inatt suck, men nu har vi fått upp mer än vi hade igår (tack vare Robban) och jag hann även påbörja bygget av en foderhäck.
 
Tillbaka till andra stallet och ge hästarna mat igen, tog in Freya så hon fick torka och bli lite ompysslad, packade 8 höpåsar sen åkte vi äntligen hem och gjorde välförtjänt mat!
 
 
Är det en gråräv eller är det Bassí? Svårt att se skillnad ibland haha!
 
Unerbart vackra Blondie!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0