Lördag

Tjolahopp!
 
Idag blev det lite "ridning" igen, sen får hon vila i några dagar. Skrittade lite i paddocken, även om hon trotsade en del så gick det bättre att röra skänklarna idag än tidigare, och hon lyssnade bra på min röst när det gällde både att gå fram och att stanna, försöker lära henne att stanna utan att röra tyglarna.
 
Efter vi varit i paddocken en stund så red vi en bit utanför stallplanen och tillbaka igen, hon var så lugn och fin trots att där var mycket människor och ljud runtomkring!
 
 

Fredag

Nu har jag "ridit" på Freya två gånger utan ledare, iförrgår trotsade hon en hel del och jag kunde knappt röra mig i sadeln innan hon exploderade. Men idag var hon lugn som en filbunke och brydde sig inte det minsta om jag rörde mig en massa i sadeln. Jag är så himla glad över denna häst och har stora förhoppningar om henne. Är även så glad över att Robban trivs så bra med henne, vilket så klart underlättar en hel del hehe!
 
 

Onsdag

Hej hopp! 
Igår tömkörde jag Freya i paddocken en kort stund, det gick så bra och hon verkar tycka om det! Så snart det sitter så ska jag börja tömköra henne i skogen.
Efter det så sadlade vi om och Robban fick sitta upp, gick några varv i paddocken och sen gick vi ut och gick runt lite en bit ifrån stallet. Det går bättre och bättre vid uppsittningen!
 
Får se vad vi hittar på för skoj idag :)
 
 
 

RSS 2.0