Hoppträning och benhinneinflammation

Idag gick vi upp tidigt för att ge Freya frukost, släppte även ut hästarna som stod inne i stallet så deras ägare fick lite sovmorgon. Kände redan igår att jag hade fruktansvärt ont i smalbenen, men envis som jag är så struntade jag i det.
Efter stallet åkte vi till city gross och storhandlade, sen åkte vi hem till mamma och fikade. Gick hem en stund, åkte till Hööks och köpte hönät, åkte tillbaka till stallet och gav Freya lunch och sen vidare till ridskolan.
 
Första lektionen började klockan 13 och då var det hoppning på schemat, eleverna fick först rida över bommar, de fick trava på långa tyglar längs ridbanan och stå i trepunktssits för att låta hästen hitta sin balans och för att ryttarna skulle hitta sin egen. Därefter fick de rida över cavalettibommar och mella varven fick de hoppa ett hinder på 30 cm. Väldigt glada hästar och ryttare idag, hästarna tyckte det var skitskoj att få hoppa lite.
 
Nästa lektions elever fick fokusera på att hitta balansen, på att ställa hästarna på ett korrekt sätt och allmänt känna när hästen går rätt.
 
Frågade min systers man som är sjukgymnast vad det kunde vara med mina smalben som gör så ont och han sa benhinneinflammation, googlade på symptomerna när jag kom hem och det stämmer överens väl. Får försöka vila benen, jag som är så bra på att vila lol.
 
Tog lite kassa bilder idag;
 
mamma
2015-03-01 @ 17:33:45

Golvläge benen högt, o gå inte o dra på det sök hjälp!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0