Grillfest i stallet

Igår var jag på vårdcentralen  för att kolla upp vad det är med mig, enligt läkaren så har jag en kraftig virusinfektion och det är df jag har feber från och till osv. Hon sa att det är bra att jag inte har varit i skolan pga smittan men det är även bättre att röra på sig än att ligga nerbäddad så vi åkte till stallets grillfest igår, trodde läkaren skulle säga att vi skulle stanna hemma men hon sa att jag fick gå dit om jag inte red och om jag höll mig varm.
 
Nu smittar jag inte längre och får röra på mig i små doser, fick dock inte rida igår för läkaren då jag har risk att få hjärtflimmer om jag anstränger mig för mycket nu, så det blev ingen stafett för mig.
Men jag fick vara lagledare över lag 1 och dom vart såå duktiga allihopa! Och Robin red jättebra, han är så grym! Och han tyckte det var skitroligt så jag hoppas detta gör att han vill rida lite mer seriöst framöver så han kan bli ännu duktigare!
 
Jag och Robin skulle gå och hämta hästarna i hagen innan festen, det var mörkt och hästarna stod längst bort. Jag hade tänkt ta in Assa och borsta henne osv men jag fick inte ens tag i hästjäveln. Igår var vi inte kompisar alls, hon stack iväg så fort någon kom nära henne och sket totalt i om någon stod framför henne(den personen kan man ju putta undan), haha vafan usch så irriterad jag var för det.
Så idag blir det markarbete och ledarskapsövningar, hon måste få mer tillit för folk från marken. Ridningen går skitbra men från marken så är hon mer stressad.
 
Grillfesten i övrigt var skitrolig, alla i stallet är så härliga personer och värdparet hade gjort allt så fint och mysigt!
 
Lägger in bilder senare, ska strax iväg till Djurdesign och kolla i deras butik samt kolla brodyr till min jacka!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0