Thoughts

Tänk,jag har tänkt hela dagen på att jag har så mycket tankar och funderingar som jag vill skriva om men nu kommer jag knappt ihåg vad det handlade om. Idag har det varit en sån där jobbig dag där jag har funderat mycket på livet, vad som är relevant osv. 
Jag undrar ofta över mig själv och min personlighet, jag har ju förändrats otroligt mycket. Förut brydde jag mig aldrig om vad någon tyckte och tänkte om mig men nu bryr jag mig nästan för mycket, jag vill hela tiden göra rätt och vara till lags för alla men jag glömmer ofta bort mig själv.
 
Jag älskar att hjälpa folk, det är något av det bästa jag vet, men när man utnyttjas för att man är snäll så blir jag arg. Varför tror folk att dom har rättigheten till att utnyttja någon annans personlighet, tankar och ideer? Detta har inget att göra med någon som brukar läsa min blogg, men ville bara ventilera lite över dagen.
 
Jag gick upp vid 5 imorse och åkte till skolan, det var en givande dag då vi fick prova på att ha "kollegahandledning", jag fick vara ledaren över min grupp och det var väldigt roligt och intressant. 
Som ledare skulle jag vägleda gruppen, notera det som sades osv. Och det konstigaste var att jag fick inte göra någonting utöver det, jag fick inte komma med råd eller kommentarer utan jag skulle enbart lyssna på personen det handlade om. Vilket var en otroligt bra övning, men så konstigt att inte få säga något! Man vill ju så gärna vara med i diskussionen utan att man tänker på det alla gånger, väldigt givande som sagt!
 
Efter skolan så åkte jag direkt till stallet, jag testade att ta bussen till Tokarp och gick därifrån(väldigt smidigt!). Pysslade om Assa och tog ut henne och joggade fram och tillbaka på vägen utanför stallet, hon tycker det är såå roligt när jag springer bredvid! Himla kul att se! Idg var hon pigg som bara den, skulle busa och puttade på mig när jag sprang för långsamt haha.
 
Eftersom att jag åkte direkt efter skolan så hade jag ju mina vanliga kläder på mig, inte det mest igenomtänkta jag gjort kanske. Jag var så kall om benen att det gjorde ont, så jag åkte hem till mamma och tog ett lååångt skönt bad!
 
Tog även med mig min laptop hem då jag har över 2 tusen bilder på den som jag tänkte lägga in lite då och då!
 
Skelmir(?) en vacker sommardag.
Paus under en ridtur:)
 
Fjölnir med ryttare på ryggen för första gången:)
MEd Toppur och Maui:)
 
Min vän Heidis fina Polstjarna som tyvärr inte finns längre <3
 
Fina Saga
 
Åh vad jag saknar att rida hästar hela dagarna!
 
Silvio och Mimir
 
mamma
2014-01-17 @ 20:03:28

Många fina bilder ja :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0