Mamma mu

Bloggsvacka igen, jag är verkligen hopplös på att uppdatera! Anyway, har gjort klart mina 10 veckor på praktiken och har haft helt underbara veckor med fantastiska människor, både elever och kollegor! Ska arbeta på skolan hela sommaren så behöver inte sakna dom alltför lång tid..
Har även börjat hålla ridlektioner för ridlärarna på Volts ryttarförening, så himla roligt!
 
I måndags började skolan igen, vi gick igenom våra praktiker och startade sedan nästa del av neuropsykiatri. Dock har hela veckan känts väldigt onödig med massa utfyllnadsuppgifter bara för att ha något att göra typ. Enda som gav en något var när två personer från YH-myndigheten var där i tisdags och pratade med oss om vår utbildning (eftersom att vi är de första studenterna.) Efter deras besök var där många frågor som surrade omkring, hoppas att man får svar på dom så småningom!
 
Bella växer på, hon pratar så bra nu vilket gör vardagen lite lättare. Dock så är hon inne i nån trotsfas för tillfället som gör henne till ett litet monster, men mellan varven så säger hon något gulligt och ger mig en puss, då värms mammahjärtat! <3
 
Blandade bilder som vanligt;
Älskade hjärtat!
Pardey!
Invigt favoritskorna för i år!
Älskade töser <3
Solstek i skolan.
I påskas när Bella hittade sitt första ägg :)
Bella& finaste Sending <3
 
Lina
2014-05-19 @ 15:28:38
URL: http://dack-dack.com/

Fina bilder!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0