Stay high.

Gårdagen skulle egentligen spenderats med Sanna på förmiddagen men då mitt öga inte ville samarbeta med ljuset så fick jag skippa det och åka direkt till Noa på eftermiddagen istället, vi hade en riktigt rolig kväll vilket var välbehövt!
Idag var jag i skolan i typ 15 minuter, väldigt givande! Eller? Blev iallafall inkallad till utbildningsledaren för att prata om examinationsarbetet från Neuropsykiatri del 1, ett arbete som jag funderat mycket på då jag inte hört något om betyget. 
 
Papperna hade snurrats bort och nu fick jag dom äntligen och är så glad över att jag fick VG, vilket är det högsta betyget vi kan få. Kanske inte är en stor sak för många andra, men för mig är det jättestort och jag är stolt över mig själv!
 
Lämnade skolan för att åka till vårdcentralen och kolla upp mitt öga, visade sig att jag har en allvarlig infektion så jag fick antibiotika och om det inte är bättre tills på måndag så ska jag på återbesök. Jävla skit, alltid är det något! 
Jag som annars är så ljuskänslig kan knappt hålla ögonen öppna i vanligt ljus nu, fruktansvärt irriterande.
 
Och vi hade ju bestämt att vi skulle festa i Nässjö ikväll något jag verkligen har sett fram emot, men istället får jag sitta hemma och uggla. En positiv grej i allting är att min underbara mor har varit här och hjälpt mig att städa idag, tack för det! Håller på och möblerar om o försöker få till allt här hemma som jag vill ha det, behöver bara lite mer möbler haha..
 
 
mamma
2014-05-09 @ 18:15:55

Många som är stolta över dig <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0