Måndag

Idag vart jag i skolan och pratade med mina lärare samt utbildningsledaren för högskolan och nu är det fastställt att jag kommer att göra färdigt utbildningen hemifrån pga allt med synen, känns skönt att slippa stressen runt skolan och kunna plugga i min egen takt hemma.
 
Efter skolan åkte vi till stallet för att ta första ridturen med båda våra tjejer! Vi red en bra bit innan Freya fick motorstopp och höll å att slänga av Robban haha, hon lyckades dock inte men han fick sitta av och promenera istället så hon kunde lugna sig. Melrós å andra sidan hade inga problem med gasen, tvärtom var det problem med bromsarna. Hon var så glad och pigg och allt hon ville göra var att springa, tror vi taktade hela rundan med lite töltinslag här och var.
 
På vägen tillbaka satt jag av och Robban fick sitta upp på Mellis för att få känna på henne, jag sa att han kunde testa att tölta lite då hon var lugnare på vägen hem. Han släppte efter lite på tyglarna och PANG hon stack iväg som ett skott hahaha, han fick dock stopp på henne ganska snart och Melrós var såå glad att hon fick busa!
 
Mycket mys och kel blev det i stallet och hagen efteråt, imorgon blir det en ny runda, måste få ner Melrós vikt hoho! Hon är så underbar och gudomligt söt!
 
Bästa tjejerna!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0