Nytt

Tjolahopp! Idag vart en sådan dag där vi har varit i rörelse från morgon till kväll, heeelt slut är jag nu! Lämnade hemmet kl 9 imorse och kom hem vid 8 ikväll. Mycket frisk luft och sol har vi fått på oss iafl, skönt!
 
Den 24:e april kommer vårt nya tillskott, Mélros. En fin vit springare som jag känner till sedan jag arbetade på ett turridningsföretag i Halland då det var ägarens häst, som sedan såldes vidare till en tjej vid namn Sara som jag haft kontakt med då och då. 
Jag och Robban har pratat om att vi kanske skulle ha en häst till, så att vi kan rida tillsammans och en äldre häst så att Robban kan få utvecklas mer inom ridningen. Så nu är det bestämt, Mélros flyttar hit och som vi längtar!
 
Vi kommer att flytta till ett annat ställe, där vi kan ha båda hästarna tillsammans. Dock saknades det lösdrift på gården men det håller vi på att bygga nu, och vi tycker om det stället så himla mycket! Perfekta vägar, lugnt och skönt och trevliga människor, underbart! Blir bra för Freya att få en extra mamma som kan uppfostra henne lite ;)
 
Lite bilder från dagen, och på Mélros (bilderna på henne är lånade av Saras syster)
 
Fina de kommer vara tillsammans, hihi!
 
Nya gården =)
 
Vi hann även med en sväng upp till Tabergs topp. Min älskade man! 
 
 
Bettinas islandshäst
2015-04-11 @ 08:29:46
URL: http://bettinasislandshast.blogspot.se

Kul! Och grattis! :-)

Svar: Tack, ska bli så roligt! :D
Lilloletta

Madeleine
2015-04-15 @ 13:59:43
URL: http://vitsvartochlime.blogg.se/

Tabergs topp är fint :)

Madeleine

Svar: Visst är det underbart vackert!
Lilloletta
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0