Långpromenad i mörkret

Hade tänkt åka upp till stallet när Robban och Niklas var hemma igen från Skåneland men de tog sån tid på sig så jag bestämde mig för att promenera upp istället. För er som inte vet så är det en ordentlig mördarbacke upp till stallet.
 
Jag hade fått för mig att där skulle vara lampor längs med vägen, men tji fick jag för helt plötsligt vart det kolsvart haha. Och jag som inte ser något i mörkret och som även är mörkrädd fick lite smått panikkänsla.  Men upp kom vi (jag och Bassí) och fort gick det med, kom fram till stallet efter 19 minuter (2,8 km uppförsbacke). Eller ja, det är fort för mig som är otränad.
 
Bassí pinnade på bra, bar honom vissa stunder för att han inte skulle få ont i benen. Kom fram till stallet och pratade lite med stallägaren, gav Freya hö och kollade så att allt vart lugnt. Sen gick vi hem igen.
 
Igår bar vi upp möbler (3:e våningen utan hiss), idag flyttade vi hästen, jag har städat och möblerat, flyttat tunga möbler, varit i stallet, lagat mat, och sen promenerat en bra bit. Nu är jag heeeelt slut i kroppen, har en rejäl skoskav och träningsvärk i benen. 
Men det är ju det som är så underbart med att ha häst, att man rör på sig hela tiden!
 
Bassí ser ut som en hittehund haha..
 

RSS 2.0