Fredagen den 13:e

Jaha, då kör vi igång med bloggandet igen. Det var ett tag sedan jag skrev något. Men, ny häst betyder ju mer bloggande!
 
Då Robban också har fallit för ridsporten så bestämde vi oss för att köpa en häst, jag har velat ha ny häst länge men har inte känt att det har varit läge för det förrän nu. Och vi ska inte ens gå in på hur länge Bella har tjatat om en egen häst (trots att hon bara är 3 år) haha. Kanske pga lite inflytande av sin mor men det låtsas vi inte om.
 
Vi har kollat på en del hästar men hittade inte någon som vi kände var "vår". Förrän idag, när vi besökte Freya som jag har suttit och tittat på i flera dagar och drömt mig bort om. Jag fick precis samma känsla av hennes bilder som jag fick utav Toppurs när jag såg honom för första gången på bild.
 
Trots känslan av bilderna så försökte jag intala mig att det kanske inte är någon bra häst ändå, ta det nu lugnt tills du träffat henne. Men när vi kom dit så föll både jag och Robban pladdask! 
 
Freya fyller 4 år detta året, är grundinriden på Skaras unghästutbildning och har en mamma som är känd på tävlingar som en av de få islandshästarna som tävlar i både dressyr, hoppning och fälttävlan.
Artikel om mamma Sprund; http://www.hippson.se/artikelarkivet/lifestyle/sprund-islandshasten-som-gar-hoppning-dressyr.htm
 
Om allt går som det ska så står hon i stallet nästa vecka, åh som jag längtar!
 
 
 
mamma
2015-02-13 @ 18:07:09

Roligt :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0